Jak zawekować pulpety w słoiku?
W dzisiejszym artykule przedstawimy Ci przepis na zawekowanie pysznych pulpety w słoiku. Ta metoda konserwacji pozwoli Ci cieszyć się smakiem domowych pulpetów przez dłuższy czas. Zawekowane pulpety są idealne do przechowywania i mogą być wykorzystane w różnych potrawach. Przygotuj się na kulinarne przygody!
Składniki:
- 500g mielonego mięsa (np. wieprzowego)
- 1 cebula, drobno posiekana
- 2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę
- 1 jajko
- 1/2 szklanki bułki tartej
- 1/4 szklanki mleka
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 1/2 łyżeczki suszonego majeranku
- 1/2 łyżeczki suszonego tymianku
- 1/2 łyżeczki słodkiej papryki
- 1/4 łyżeczki mielonego kminku
- 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonego kolendru
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonej kolendry
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonej kolendry
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonej kolendry
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonej kolendry
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki ostra
- 1/4 łyżeczki mielonego czarnego pieprzu
- 1/4 łyżeczki mielonej kolendry
- 1/4 łyżeczki mielonego kardamonu
- 1/4 łyżeczki mielonego imbiru
- 1/4 łyżeczki mielonej cynamonu
- 1/4 łyżeczki mielonej kurkumy
- 1/4 łyżeczki mielonej papryki o
Wezwanie do działania: Zawekuj pulpety w słoiku już teraz i ciesz się ich smakiem na dłużej!
Link tagu HTML: Kliknij tutaj